Arrow Rock Festival 2008 in Nijmegen

Sinds het Arrow (Classic) Rock Festival in 2003 met zijn tenten neerstreek in Lichtenvoorde (lekker dicht in mijn woonomgeving) ben ik trouw bezoeker van dit "oude" lullen festival. Bands waar ik in de jaren 70 mee opgroeide zijn daar te bewonderen en dat zag je eigenlijk nooit, vandaar dat dit festival ook zo populair is.

Het absolute hoogtepunt was natuurlijk het legendarische optreden van Roger Waters in 2006, waar hij o.a. het complete Pink Floyd album "Dark Side Of The Moon" speelde op een broeierige avond in juni.

© Henrik van Duijnhoven

Daarna kwam men bij Arrow op het idee om het hele festival te verhuizen naar Biddinghuizen, alwaar op het terrein van Walibi het 2007 festival plaatsvond. Echter door zeer veel problemen (files, stankoverlast op het terrein) heeft men besloten om het festival weer richting het oosten te verplaatsen en wel naar het Goffertpark in Nijmegen.
Goed het is wel niet zo dichtbij als Lichtenvoorde, maar alles beter dan Biddinghuizen....

Dus op zondag 15 juni 2008 staat het jaarlijkse Arrow Rock Festival weer op de agenda.
De bands zijn nog niet bekend, maar in de traditie van Arrow zal dit weer spektaculair worden, dus hou deze pagina in de gaten, of surf naar de festivalsite!

 
Blogger Templates