Promo: Harteloos (Stichting Vet-TV)

Underground films zijn er in Nederland genoeg, maar de Stichting Vet-TV maakt met regelmaat mooie (veelal horror) films.

Zo kan ik hun laatste film "Bockereyers: De Letste Zilverling" aanraden.

Deze veelal in het zuiden van ons land opgenomen films zijn met beperkte middelen opgenomen en zien er toch professioneel uit, dat is voor mij een plus punt. Verder werk van Vet-TV is o.a. "Amicus Mortis".

Op diverse filmfestivals o.a. het filmfestival Duistere Openbaringen, behaalde "Amicus Mortis" de publieksprijs. Ook op het 4xF Jongeren Filmfestival werd met deze film een prijs gewonnen (tweede plaats).
De meeste ideeën (lees: scripts) komen uit het brein van Mike Stoffels.
Beide titels zijn te bestellen in de webshop van de Stichting Vet-tv.

Zie hier een promotie filmpje voor de nieuwe productie van Stichting Vet-TV genaamd "Harteloos". Deze release staat voor begin 2010 in de planning.

Hier de synopsis:
Wat zou je doen...? Een geliefde wordt een noodzakelijke harttransplantatie onthouden... Hoe ver zou je gaan...?

Danny en Tom zijn twee broers die na een tragisch ongeval op elkaar aangewezen zijn. Tom is ziek. Heel erg ziek. Dag en nacht moet Danny toekijken hoe Tom's fysieke en emotionele toestand achteruit gaat. De artsen in het plaatselijke ziekenhuis willen voor Tom geen donorhart reserveren. Danny is ten einde raad.

Dan stuit Danny op de Heinrich kliniek van Dr. Fernando Hennig. Hennig belooft Tom wel beter te kunnen maken, maar al snel blijkt dat Hennig niet degene is die hij pretendeert te zijn... Danny raakt verstrikt in de kille en harteloze wereld van de illegale orgaanhandel, en het verhaal kent de ene schokkende wending na de andere...

 
Blogger Templates